0-24 ÓRÁS INFORMÁCIÓS SZÁMUNK: +36 70 944 6960

Skype Me™!
 

Miami ingatlan piaca

Floridai ingatlanpiac

Floridai ingatlan ajánlataink

Floridai befektetési ingatlanok

Ingatlan, mint befektetés

 floridai ingatlan befektetések


A florida ingatlanok iránti keresletet a tömegturizmus élteti Miamiban, Orlandóban és az óceánpartokon.  

Miami, a floridai ingatlan bérbeadás metropolisza

Több tíz millióan érkeznek évente Miamiba meglátni és átélni a sztárok modern metropoliszát. A miami ingatlanok pompája és a fényűző bevásárlóközpontok vonzzák a világvárosba a nemzetközi befektetőket.Miami Beach hatalmas szállásigényével magas bérleti díjakat és virágzó floridai ingatlan bérbeadói piacot nyújt a miami ingatlan befektetőknek. 

Floridai ingatlanok bérbeadása - Disney World parkjaira épült  floridai ingatlan beruházások

Évente 50-70 millió turista- főként gyermekes család- keresi fel Orlandóban a Walt Disney World varázslatos világát. Sikeres üzleti modellé vált Orlandóban a „vacation home rental” azaz a nyaralók,  floridai ingatlanok bérbeadói piaca, melyekre specializálódott floridai ingatlan bérbeadó és üzemeltető cégek nyújtanak színvonalas szolgáltatásokat a befektető tulajdonosoknak.

Floridai ingatlan befektetések és az amerikai korfa

Az amerikai és nemzetközi  nyugdíjasok tömegesen vásárolják fel a floridai ingatlanokat. A napfény, az óceán és az  USA-n belül is rendkívül kedvező floridai ingatlan árak a hidegebb térségekből Floridába csábítják a nyugdíjba vonulókat. Ezért a  floridai ingatlan üzemeltetés és más floridai ingatlan beruházásokhoz kötődő üzletágak legnagyobb reménysége az amerikai korfa látható elöregedése.A floridai ingatlanok között az idősek otthona az egyik legvonzóbb kereskedelmi ingatlan típus, gondozóházak és más, a nyugdíjasok ellátására, kiszolgálására, szórakoztatására szakosodott intézmények a legnépszerűbb befektetési formák.

Florida utikönyv

This Browser is not good enough to show HTML5 canvas. Switch to a better browser (Chrome, Firefox, IE9, Safari etc) to view the contect of this module properly