0-24 ÓRÁS INFORMÁCIÓS SZÁMUNK: +36 70 944 6960

Skype Me™!
 

Miami ingatlan piaca

Floridai ingatlanpiac

Floridai ingatlan ajánlataink

Floridai befektetési ingatlanok

floridai ingatlanpiac elemzése

floridai ingatlanok - piaci jellemzők

 

Florida ingatlan kínálatában egyszerre szerepelnek alul árazott floridai ingatlanok, és olyan a lakások és családi házak is, melyek a 2008-as amerikai ingatlan válság óta akár 30-60%-os értéknövekedést értek el.


 

Floridai ingatlanok értékesítése során a vevő az úr „buyers market”. Azonban a floridai ingatlan vásárló már láthatja a befektetésének a kimenetelét az adott régióban a folyamatos értéknövekedésnek köszönhetően.

Sikerek floridai ingatlanokkal

Akik most, a válság utáni években vásárolnak floridai ingatlant, üzleti sikereket arathatnak floridai ingatlanok adásvételével, mivel az árnövekedés folyamatosan tart.

Floridai ingatlanok és piaci trendek

Jelenleg is tartó trend, hogy a nemzetközi vásárlók készpénz állományuk egy részét átcsoportosítják más kontinensekről és floridai ingatlanokba fektetik.


 

Walt Disney World  köré épült  floridai ingatlanok bérbeadói piacán forgalmi növekedés zajlik, növekszik a vendégéjszakák száma Orlandóban.


 

Vonzó floridai ingatlan befektetési forma a bérlővel rendelkező lakások, sorházak megvásárlása, melyek éveken át stabil pénzáramlást hozhatnak a floridai ingatlan tulajdonosának.


 

Kedvező hitelfeltételek és kondíciók segítik a külföldi befektetők floridai ingatlan vásárlását.  A floridai ingatlan vásárlók kb. 10-30 % önerő és kb. 5-6% körüli kamat mellett juthatnak hitelhez a kiválasztott építménytől és a benyújtott igazolásoktól függően.

Florida utikönyv

This Browser is not good enough to show HTML5 canvas. Switch to a better browser (Chrome, Firefox, IE9, Safari etc) to view the contect of this module properly