0-24 ÓRÁS INFORMÁCIÓS SZÁMUNK: +36 70 944 6960

Skype Me™!
 

Miami ingatlan piaca

Floridai ingatlanpiac

Floridai ingatlan ajánlataink

Floridai befektetési ingatlanok

Adózás Floridában

floridai ingatlanok adózása

Akik floridai ingatlant vásárolnak privát használatra vagy befektetési célból, az alábbi alapvető adóismeretekkel szükséges rendelkezniük.

Floridai ingatlanok értékesítése

A floridai ingatlan eladásából származó nyereséget valamint a floridai ingatlan ajándékozásából és örökléséből származó jövedelmet adó terheli. A felújításra szánt költségek többsége levonható, és számos jogszerű lehetőség van a floridai ingatlan eladása után keletkezett nyereség adóterhének csökkentéséhez, késleltetéséhez, elkerüléséhez.

Ingatlanok bérbeadásából származó jövedelem adózása

Azoknak a külföldi ingatlanvásárlóknak, akik az USA területén amerikai ingatlanok bérbeadásból jövedelemre tesznek szert, Szövetségi Jövedelem Adónyilatkozatot szükséges évente egyszer benyújtaniuk. A saját használatra vásárolt floridai ingatlanok tulajdonosait ez az adókötelezettség nem terheli. Természetesen számos költségtényező levonható a jövedelemadóból, pl. az ingatlanadó, a jelzálogkölcsönre fizetett kamat, utazási költségek stb.


A floridai ingatlan befektetések adószabályzására vonatkozó további információkkal kapcsolatban adótanácsadónk készséggel segít.

Florida utikönyv

This Browser is not good enough to show HTML5 canvas. Switch to a better browser (Chrome, Firefox, IE9, Safari etc) to view the contect of this module properly