0-24 ÓRÁS INFORMÁCIÓS SZÁMUNK: +36 70 944 6960

Skype Me™!
 

Miami ingatlan piaca

Floridai ingatlanpiac

Floridai ingatlan ajánlataink

Floridai befektetési ingatlanok

Finanszírozás

floridai ingatlanok vásárlása hitellel

A floridai ingatlanok hitelezésének alapja a külföldi igénylő hitelminősítése.

FIoridai ingatlanok vásárlóinak hitelminősítése

Amennyiben az elvárt igazolások benyújtásra kerülnek, a bankok biztosítják a floridai ingatlan vásárlásához szükséges mértékű hitelt kb. 10-30%-os önrész mellett és akár 30 év futamidővel.

Floridai ingatlanhitelek tőkefedezete

  • kb.10-30%-os önrész
  • kb. 5%-os zárási költség
  • a floridai ingatlan kb. 6-8 hónapos fenntartási költsége

Floridai ingatlanok hitelkérelme - dokumentáció

  • Jövedelemigazolás: Nem szükséges, amennyiben egy amerikai bankszámlán elegendő forrás áll rendelkezésre a floridai ingatlan megvásárlásához.
  • Üzleti források: Igazolható jövedelmek, amennyiben a hiteligénylő floridai ingatlanvásárló a vállalkozásában 100% tulajdonnal rendelkezik.
  • Ajándékozásból származó jövedelem: nem lehet egy floridai ingatlanvásárláshoz kötődő hitelfelvétel során a jövedelemigazolás része. ( viszont öröklésből származó jövedelem igen)

 

Floridai ingatlan vásárlások hitelezéséhez általánosságban az alábbi, USD összegeket tartalmazó és angol nyelvre lefordított igazolásokat kérik a hitelező amerikai pénzintézetek.

 

Alkalmazotti munkáltatói igazolás vagy a könyvelés fejléccel ellátott igazolása a hiteligénylő vállalkozó jövedelmeiről.


Banki és baráti referencialevelek múltbéli kölcsön visszafizetéséről.


Florida utikönyv

This Browser is not good enough to show HTML5 canvas. Switch to a better browser (Chrome, Firefox, IE9, Safari etc) to view the contect of this module properly