0-24 ÓRÁS INFORMÁCIÓS SZÁMUNK: +36 70 944 6960

Skype Me™!
 

Miami ingatlan piaca

Floridai ingatlanpiac

Floridai ingatlan ajánlataink

Floridai befektetési ingatlanok

Miami condo-életstílus

 

PRÉMIUM MIAMI  INGATLANOK

MIAMI INGATLAN ÖVEZETEI

Miami ingatlan fejlesztések és ingatlan befektetések legjelentősebb régiói, ahol milliók keresik és élvezik a déli élet könnyed stílusát:

Miami Brickell - A "Dél Wall Street -je"

A miami ingatlanok egyik legkiválóbb régiója a kb. 30 toronyházból kiépült Brickell Avenue. A negyed lakosztályait tartják az egyik legélhetőbb,  prémium toronyházi lakásoknak Floridában. A Biscayne-öböl azúrkék vize felé magasodó Brickell tornyok látványa az egyik legtöbbször fotózott témája a Miami ingatlan kínálatáról készült képeknek.

 

Miami - Coconut Grove

Korallzátonyon létesült, prémium miami ingatlanok gyönyörű régiója, mely  a Biscayne-öbölnek, a Mayfair, Ritz-Carlton és a Sonesta tornyoknak valamint a Villa Vizcaya épületének köszönhetően híresült el.

Miami - Coral Gables

Coral Gables dús trópusi növényzetéről és páratlan golfpályáiról világhíres. Az itt létesült miami ingatlanok jellegzetessége a spanyol, mediterrán építészeti stílus pompája.

Miami - Dadeland

A Miamiban található Dadeland régió az exkluzív bevásárlóközpontjáról, a Dadeland Mall üzletről közismert, a luxus vásárlásról és a közel 1500 új miami ingatlan projektjéről.

Miami Downtown

A belváros egy globális városfejlesztés időszakát éli, elit lakónegyedek és toronyházak elképesztő luxusát, pezsgő mindennapi életét kívánják létrehozni. Downtown Miami felett hamarosan átalakul az égbolt az új miami ingatlan beruházásoknak köszönhetően.

 

 

Miami Midtown

Reneszánszát éli a Miami Midtown a dinamikus városfejlesztésnek és a jelentős miami ingatlan beruházásoknak köszönhetően. A CNN ingatlanfelmérése szerint a floridai 33137 irányítószámú Miami Midtown lesz az elkövetkezendő években az USA leglátványosabban feltörekvő prémium körzete látva a miami ingatlan beruházások mértékét.

Miami River

Miami River negyedben a közel múltban 15 új modern toronyház létesül a Riverwalk mentén a River miami ingatlan projekt részeként.

Florida utikönyv

This Browser is not good enough to show HTML5 canvas. Switch to a better browser (Chrome, Firefox, IE9, Safari etc) to view the contect of this module properly